Rólunk 2024-02-21T16:14:49+00:00

RÓLUNK

ÚJ MENEDZSMENT
– ÚJ UTAK

2018-ban társaságunk elindult az úton, melynek során minden tekintetben megújul. A minőségi gyártás támogatására nemcsak technológiai fejlesztésekre, termékfejlesztésre, hanem megjelenésünk újratervezésére is gondoltunk. A modernizálás és az infrastruktúra-fejlesztés mellett K+F tevékenységünk bővítése is megkezdődött, valamint olyan együttműködések kialakítása, melyek a jövő tehetségeit hozzák közelebb társaságunkhoz, az automatizálás és digitalizálás megvalósítására szövetkezve. A jövőben még nagyobb hangsúlyt fektetünk arra az előnyünkre, hogy a nagyszériás gyártás mellett, speciális és teljesen egyedi termékek tervezése és gyártása is megvalósítható a GANZ KK márkanév alatt, kiszolgálva ezzel vevőink egyedi igényeit.

SZOLGÁLTATÁSAINK

GYÁRTÁS
GYÁRTÁS
Évszázados hagyományokon alapuló és folyamatosan megújuló gyártási technológia biztosít stabil alapot társaságunk számára.
ÖSSZESZERELÉS
ÖSSZESZERELÉS
A berendezések összeszerelésével kulcsrakész megoldást nyújtunk azon megrendelőinknek, akik a kiszervezés praktikus módját választják.
KERESKEDELEM
KERESKEDELEM
A termékek elsősorban viszonteladókon keresztül jutnak el a felhasználókig, de a vevői igények közvetlen kiszolgálására is készek vagyunk, hagyományos és digitális platformokon egyaránt.

GANZ KK A VILÁG SZÁMOS PONTJÁN

Amellett, hogy társaságunk termékeinek exportforgalma jelenleg is jelentős, további piacbővítést céloztunk meg a 2018-as évben. Külföldi megjelenéseinkkel és nemzetközi hálózatunk kiépítésével jelen vagyunk Oroszország, Ukrajna, Fehéroroszország, Ausztria, Németország, Franciaország, Görögország, Románia, Egyiptom, Szlovénia, Törökország, Szerbia, Libanon, Bulgária, egyéb közel-keleti, baltikumi és egyes afrikai országok piacain is.

SZENVEDÉLYÜNK A MINŐSÉG

Elkötelezetten törekszünk arra, hogy konstans kiváló minőséget nyújtsunk partnereink számára. Ennek érdekében mind a fejlesztésben, mind a termelésirányításban integrált minőség- és vállalatirányítási rendszert (ISO 9001:2015) alkalmazunk, mely a cég hatékony működését és az ügyfelek tájékoztatását is szolgálják, a környezet megóvása (ISO 14001:2015) mellett. EAC Megfelelőségi Tanúsítványaink a termékeknek a Vámunió (Oroszország és egykori FÁK-országok) területén történő értékesítéséhez elengedhetetlenek.