Rólunk 2020-08-05T12:11:32+00:00

RÓLUNK

„Nem feledkezhetünk meg a múltunkról, de a jövőre kell koncentrálnunk. A szakmai tudásban és modern technológiában hiszünk és arra törekszünk, hogy a folyamatos fejlesztések és bővülés során maradandó értékeket teremtsünk, megalapozva a cég következő 100 évét. Tesszük ezt annak érdekében, hogy egy megújult, dinamikus társasággal szolgáljuk ki a vevői igényeket.”

Tulajdonosi köszöntő

Üdvözöljük a GANZ Kapcsoló- és Készülékgyártó Kft. weboldalán, ahol naprakész információkat talál 100 éves múltra visszatekintő Társaságunk történetéről, aktualitásainkról és alapelveinkről.
Büszkék vagyunk rá, hogy a 2017-ben egy olyan céget vehettünk át, amely a XXI. század kihívásaihoz alkalmazkodva viszi tovább az elődök hagyományait és a felhalmozott szaktudást. Fontos számunkra, hogy a több évtizedes szakértelem mellett Társaságunk a hazai ipar meghatározó szereplőjeként olyan értéket is képvisel, mely egyedülálló az iparágban, egy 100 százalékban magyar cégben gyártunk magyar terméket.
Gőzerővel kezdtük meg azt a munkát, amely nyomán a GANZ KK a következő években a teljes innováció útjára lép, megőrizve és bővítve pozícióját a hazai és külföldi villamosipari piacokon.
Tartsanak velünk az úton, melyen értékeink megőrzése mellett nemcsak a technológiai fejlesztést, hanem a teljes digitalizálást és automatizálást ambicionáljuk!
Minden mozdulatunkat az a cél vezérli, hogy továbbra is a legmagasabb minőségben és szakmai színvonalon szolgáljuk ügyfeleink igényeit és maradandó értéket teremtsünk a hazai villamosipar számára.

Tisztelettel:
Szabó Gergő – tulajdonos-ügyvezető
Gansperger Gyula – tulajdonos-ügyvezető

ÚJ MENEDZSMENT
– ÚJ UTAK

2018-ban társaságunk elindult az úton, melynek során minden tekintetben megújul. A minőségi gyártás támogatására nemcsak technológiai fejlesztésekre, termékfejlesztésre, hanem megjelenésünk újratervezésére is gondoltunk. A modernizálás és az infrastruktúra-fejlesztés mellett K+F tevékenységünk bővítése is megkezdődött, valamint olyan együttműködések kialakítása, melyek a jövő tehetségeit hozzák közelebb társaságunkhoz, az automatizálás és digitalizálás megvalósítására szövetkezve. A jövőben még nagyobb hangsúlyt fektetünk arra az előnyünkre, hogy a nagyszériás gyártás mellett, speciális és teljesen egyedi termékek tervezése és gyártása is megvalósítható a GANZ KK márkanév alatt, kiszolgálva ezzel vevőink egyedi igényeit.

SZOLGÁLTATÁSAINK

GYÁRTÁS
GYÁRTÁS
Évszázados hagyományokon alapuló és folyamatosan megújuló gyártási technológia biztosít stabil alapot társaságunk számára.
ÖSSZESZERELÉS
ÖSSZESZERELÉS
A berendezések összeszerelésével kulcsrakész megoldást nyújtunk azon megrendelőinknek, akik a kiszervezés praktikus módját választják.
KERESKEDELEM
KERESKEDELEM
A termékek elsősorban viszonteladókon keresztül jutnak el a felhasználókig, de a vevői igények közvetlen kiszolgálására is készek vagyunk, hagyományos és digitális platformokon egyaránt.

GANZ KK A VILÁG SZÁMOS PONTJÁN

Amellett, hogy társaságunk termékeinek exportforgalma jelenleg is jelentős, további piacbővítést céloztunk meg a 2018-as évben. Külföldi megjelenéseinkkel és nemzetközi hálózatunk kiépítésével jelen vagyunk Oroszország, Ukrajna, Fehéroroszország, Ausztria, Németország, Franciaország, Görögország, Románia, Egyiptom, Szlovénia, Törökország, Szerbia, Libanon, Bulgária, egyéb közel-keleti, baltikumi és egyes afrikai országok piacain is.

SZENVEDÉLYÜNK A MINŐSÉG

Elkötelezetten törekszünk arra, hogy konstans kiváló minőséget nyújtsunk partnereink számára. Ennek érdekében mind a fejlesztésben, mind a termelésirányításban integrált minőség- és vállalatirányítási rendszert (ISO 9001:2015) alkalmazunk, mely a cég hatékony működését és az ügyfelek tájékoztatását is szolgálják, a környezet megóvása (ISO 14001:2015) mellett. EAC Megfelelőségi Tanúsítványaink a termékeknek a Vámunió (Oroszország és egykori FÁK-országok) területén történő értékesítéséhez elengedhetetlenek.